Patates xips de les marques Matutano i Pringles.
Matutano: |
Pringles: |
Patates braves amb la seva salsa amb un toc picant.
Olives amb pinyol amanides o olives sense pinyol farcides d’anxova.
Olives amb pinyol: |
Olives farcides sense pinyol: |
Escopinyes o cloïsses de la casa Espinaler. Acompanyades amb la salsa Espinaler.
Escopinyes: |
Cloïsses: |
Seitons amb sal i oli (anxoves) o seitons amb vinagre (boquerons). Acompanyats amb pa.
Anxoves: |
Boquerons: |
Sardines de la casa Espinaler.
Disposem de daus de formatge semisec o pernil del país.
Plat de pernil del país acompanyat de pa amb tomàquet. També pot ser de qualsevol altre embotit de la carta.
Aletes de pollastre amb un toc picant.
Croquetes de ceps: |
Croquetes de pernil: |
Croquetes de rostit: |
Moniatos fregits: |
Patates fregides: |