Bar Bona, bar, platja d'aro, 365, beer, cervesa, cerveza
  Tornar


Masia Oliveda Blanc de blancs
MASIA OLIVEDA BLANC DE BLANCS

Vinyes d’entre 15 i 20 anys, situades a l’Alt Empordà. Aroma amb matisos amelats i florals, destaca l’aroma de fruits exòtics amb la presència d’aromes primàries complementades per aromes secundàries procedents de la fermentació.

Copa: 2,10 €

Ampolla: 10,00 €

Finca montepedroso
FINCA MONTEPEDROSO

Aroma neta i franca amb notes destacades d’albercoc, préssec, fonoll, anís i fruites fresques com el pomelo i la poma verda. Té una entrada en boca sedosa. L’acidesa equilibrada li aporta frescor i nervi.Copa: 4,00 €

Ampolla: 18,00 €

Barón Ladrón de Guevara
BARÓN LADRÓN DE GUEVARA

Vinyes de més de 35 anys. Aroma que recorda a la melmelada de préssec, fruita en almívar com pera o poma, codony i flors d’ametller. En boca es descobreix que és un vi semi dolç totalment natural sense ser carregós, té un final amarg molt agradable.

Copa: 4,00 €

Ampolla: 18,00 €

Masia Oliveda Rosat flor
MASIA OLIVEDA ROSAT FLOR

Vinyes d’entre 15 i 20 anys, situades a l’Alt Empordà. Aroma de fruits silvestres i dolços. En boca és un vi jove, fresc, equilibrat en acidesa i ric en matisos florals i especiats.Copa: 2,10 €

Ampolla: 10,00 €

Pasión de Bobal
PASIÓN DE BOBAL

Vi de color rosa pàl·lid i brillant. Molt expressiu en aromes florals i frescos. Vi àgil i viu que presenta una bona estructura en boca amb un post-gust llarg en el que destaquen els aromes varietals.

Copa: 4,00 €

Ampolla: 18,00 €

Rigau Ros Criança
RIGAU ROS CRIANÇA

Vinyes d’entre 15 i 20 anys sense reg, situades a l’Alt Empordà. Intensitat aromàtica potent, amb notes de fruites negres sobre un fons torrefacte procedent de la seva bona criança en barriques de roure.


Copa: 2,10 €

Ampolla: 10,00 €

Fincas Valdemacuco Roble
FINCAS VALDEMACUCO ROBLE

Destaca el seu caràcter floral amb aromes de pètals de rosa combinat amb tocs balsàmics. En boca és equilibrat, amb fins tanins, té una estructura marcada i un final persistent.


Copa: 4,00 €

Ampolla: 18,00 €

Barón Ladrón de Guevara Autor
BARÓN LADRÓN DE GUEVARA AUTOR

Intensitat aromàtica alta amb notes de cireres que es fonen amb fruites silvestres i làctics que aporten una atractiva combinació de frescor i maduresa. Té una acidesa equilibrada i un final llarg i mineral amb records de fusta fina i de gran frescor.

Copa: 4,00 €

Ampolla: 18,00 €